Empat Alasan Kalah Lotto

Anda mungkin pernah mendengar tentang pelbagai alasan yang menyelubungi sistem lotto. Alasan ini dicipta oleh orang yang kecewa yang selalu kalah, dan mereka telah menyebarkannya ke seluruh dunia. Kini, setiap pemain lotto yang kalah hampir selalu, menggunakan alasan ini. Soalan saya kepada anda ialah, adakah anda bersedia untuk mengambil langkah seterusnya untuk menghentikan alasan ini dan memberi peluang kepada diri anda untuk memanfaatkan sepenuhnya potensi penuh yang ada dalam diri anda? Berikut adalah empat alasan yang paling merosakkan mega888 2022:

1} Saya bermain lotto untuk keseronokan. Ini adalah alasan tersembunyi dan pembohongan. Lelaki itu terlibat dalam ilusi dan menipu dirinya sendiri, dan mengelirukan orang lain, menyediakan saat dia akan kalah. Jika benar dia dipermainkan hanya untuk suka-suka, tidak mengapa. Dia berharap untuk menang, tetapi, dalam masa yang sama, dia tahu bahawa dia tidak akan menang. Sebenarnya ini adalah alasan yang sepadan untuk situasi ini. Orang yang mengatakan bahawa mereka bermain lotto untuk keseronokan, jarang benar. Biasanya mereka merasakan ketidakpastian di udara dan kemudian, mencari alasan yang menutupi.

2} Terdapat kegembiraan dalam melakukan apa-apa untuk wang lotto. “Saya ada dua nombor dan bola kuasa. Berapa saya menang?”. Ikhlas saya tidak tahu sama ada mahu ketawa atau menangis kerana kebodohan manusia. Mereka bertanya soalan sedemikian dalam forum, seolah-olah ia akan menjadi masalah hidup dan mati. Sehingga semalam, mereka hanya mahukan jackpot. Hari ini, mereka terpikat dengan $2 yang mungkin mereka menangi. Namun begitu, saya rasa mereka meminta sebab lain. Mereka mencari syarat untuk kepuasan, keseronokan dan kekaguman masyarakat. Atau, mungkin mereka mempunyai pekerjaan yang membosankan, tetapi ia membayar bil dan $1 untuk tiket lotto dari semasa ke semasa. Mana-mana kemenangan kecil boleh menjadi kegembiraan jika anda menggunakannya sebagai alasan, Tetapi kegembiraannya ialah anda tidak perlu bekerja untuk wang itu. Dan semuanya disambungkan kepada cintakan wang tanpa bekerja.

3} Saya tidak mahu menjadi kaya. Saya yakin itu adalah satu lagi alasan dan pembohongan. Sebagai alasan, mereka menggunakan kenyataan ini nampaknya sahaja. Pada hakikatnya, saya pasti bahawa sesiapa sahaja tidak akan memberikan jackpot loteri. “Sesiapa yang kaya tiba di sana secara tidak jujur” Saya sering mendengarnya, walaupun dari ayah saya. Tetapi apabila ibu saya memenangi jackpot pertama, ayah saya berkata: “Tuhan memberi anda ini”. Saya masih ingat ibu saya bekerja keras dalam sistem lotrenya, bertahun-tahun demi tahun, sehingga dia memenangi hadiah lotre pertama. “Miskin dan bersih” adalah formula kegemarannya digunakan sebagai sebahagian untuk pendidikan saya.. Adakah ibu saya kotor atau tidak jujur? Apa yang anda fikirkan?

4} Lotto ditipu. Bercakap mengenainya, hanya menawarkan keselesaan dan alasan yang mudah kepada yang kalah. Dengan teknologi hari ini, adalah mungkin untuk menipu loteri. Tapi tolong fikir secara logik. Loteri adalah perniagaan terbaik kerajaan. Ia membawa wang segunung setiap minggu. Adakah mereka berminat untuk memalsukan urusan terbesar mereka?

Leave a Reply

Your email address will not be published.